dimecres, 16 de maig del 2012

DISQUISICIONS D'UN ESPELEÒLEG............15-M


Pertanyo a la generació del tant semenfotisme (todo medalomismo, traduccion libre, que no separatista, al castellano), paraula que no recull, el Pompeu, ni l'Enciclopedia Catalana, i menys la Real Academia de la Letras. 
Aquells que varem viure els darrers alens del dictador, però que no entenien res de res, perquè  alguns ......de política, ni parla'ne, a casa, on vas a parar. Treballar i ser un home de bé. La generació dels fills dels derrotats, que van passar por, gana i no volien tornar a viure aquells temps esborrats per molts de la seva memòria voluntàriament, juntament amb exhaustiu rentat de cervell. El poble senzill, amb pocs medis i pocs estudis. I feren l'esforç de donar-nos de tot i no tenir en compte altres aspectes, per la por a ves a saber  que....... van crear analfabets polítics el que hem estat fins ara. Això aquest que ens governen fins ara els hi hagi anat tan bé, juntament amb la caspa que continua tenint el país i els botiflers que llastren la nostre existència.  
Els que vam veure arribar la democràcia, però que no enteníem res de res. Així estem amb el mateixos d'abans i alguns agregats. Que jurarem la bandera, porque yo lo valgo. Que optarem per treballar, per que a casa hi entrés un altre sou, escàs, però una ajuda, i feia mandra siguem honrats tampoc hi havia possibles. Aprèn l'ofici, bé tampoc m'ha anat tant malament, alguna cosa positiva havia d'haver. 
I en aquella època alguns començarem a entendre algunes coses escoltant uns tipus que cridaven molt, amb lletres que deien alguna cosa més que paraules d'amor, encara que continuàvem entenent, res de res, i seguíem pensant tant se me'n fot. I anar-hi anant, que son dos dies i la vida és curta i tal i qual. I fot-li hores............ total tindràs el mateix i tan tens tan vals. 
Ara, començo a entendre que hi ha coses que no em donen el mateix, que gent que cobra un fotimer de cales, que ens diuen el que hem de fer a on podem anar i un llarg etcètera de coses i casos, ens estiguin prenent el pel fent-nos culpables del merder on ens han ficat ells i el seu ineficaç sistema democràtic basat en sectes de borregos, anomenat per ells partits polítics, a on mana el més ximple, perquè té mes contactes i menteix millor. Que com sabem tots menys alguns, és clar qui son, desperten de la seva letargia amnèsica cada quatre any per dir-nos el bons que son, el que faran per nosaltres per seguint-nos enganyant, abans de tornar a la seva amnèsica letargia. Bull entendre que no tots son així, però no tinc més opció que pensar malament de tots. Corruptes que es valen del poder que el hi atorga el poble, aquell que ells cínicament anomenen sobirà i quant els hi convé es passen per el forro les coses que el poble decideix democràticament, amb el vot que menys preuen passant a ser una part dels seus sondeigs. Juntament és clar amb els usurers que dediquen el seu temps lliure a deixar cales........ per les seves empaperades publicitàries de jo us enganyaré millor....... bé.... deixar cales, especular amb els guanys i les il·lusions dels pobres paries de la terra que hi dediquen el seu esforç a tenir alguna alegria en aquest mon ple de .................... que si volessin mai més veuríem el sol, i segueixo sense entendre res de res. I pregunto. Per que hem de pagar les seves cagades? Per que hem de renunciar als nostres drets? un aplaudiment als sindicats, plasss. Per que hem de tenir una moneda de rics sent un país de pobres? Per que hem de renuncia  a un país millor, amb investigació, educació, etcètera? Per que sou tant mentiders, manipuladors, especuladors, i FILLS de MALA MARE? Per que hi ha tanta gent agafada a la mamella, inculte e inepte rebent un sou de puta mare? Hi ha gent que per culpa d'aquesta colla de cagamandurries, ho esta passant molt malament, però no de no poder pagar el piset de 40 m2, no!! més aviat per no poder donar menjar als seus fills, per culpa d'aquests mal nascuts. Perdoneu m'enfilo i.............. La culpa és nostre perquè els hem deixat fer, perquè ja estava bé, la por als problemes, d'atur, l'hipoteca, i tot allò que ens treu el son. Però això ja passa de taca d'oli. Prou, prou, i mil vegades prou!!!!!!!. 
El que si que recordo i ara entenc, era els poemes d'amor que cantaven aquells tipus que cridaven tant i feien molt de soroll, i com que no soc rancuniós els hi dedico aquests ineptes un parell d'aquest poemes. Que com podreu llegir raó no els hi faltava. Poder premonició o és veia venir?    

Putos politicos del mundo entero
siempre a la orden del puto dinero
no nos dejais ninguna otra salida
que hacer del miedo nuestra forma de vida

Putos imbeciles, "correveidiles"
prostituyendose de tapadillo
justificando lo que otros deciden
putos estomagos agradecidos

Siempre trapicheando con los votos
para cagarnos en nuestra miseria
viviendo alegremente de nosotros
siempre a nuestro servicio ¡¡Vaya jeta!!

Me la trae floja, titeres de Marte
si traeis pilas o vienen a parte
pero tengo una duda, que me pone malo
¿sois de madera o es que vais de palo?

Iros todos a la mierda, estamos hartos de la corrupcion
Todos a la puta mierda, estamos hartos ¡------------------!

Cobardes y ladrones escondidos
siempre al calor del sol que mas calienta
cada vez que sacamos la cabeza
mandais la policia y nos revienta

Cuando la muerte es mejor que la vida
salen las ratas de la alcantarilla
cuando la desesperacion estalla
llega la hora de la venganza

Iros todos a la mierda, estamos hartos de la corrupcion
Todos a la puta mierda, estamos hartos ¡-----------------!

Iros todos a la mierda, estamos hartos de la corrupcion
Todos a la puta mierda,valientemente con decision.

Iros todos a la mierda, estamos hartos de la corrupcion
Todos a la puta mierda, estamos hartos¡-----------------!
----------------------------------------------------------------------------
Liquidar la delincuencia
es una plaga social
una raza despreciable
una raza a exterminar.
Banqueros, unos ladrones sin palanca y de día
políticos estafadores juegan a vivir de ti.

Fabricantes de armamento eso es jeta de cemento
las religiones calmantes y las pandas de uniforme
la droga publicitaria
delito premeditado
Y la estafa inmobiliaria

Delincuencia, delincuencia es la vuestra.
¡Asquerosos!, delincuencia es la vuestra
vosotros haceis la ley.

Explotadores profesionales
delincuencia es todo aquello
que os puede quitar el chollo
que os puede quitar el chollo. 
------------------------------------------------------------
Aqui més poemes. LA POLLA RECORDS. http://www.musica.com/letras.asp?letras=8455
No és espeleo, però ho havia de dir.
Al moviment del 15 de Maig de 2011, arriba el canvi. 
Salut i A les barricades.